چگونگی راه اندازی فست فود
14 فروردین 1402
تجهیزات فست فود دست دوم در اصفهان
تجهیزات فست فود دست دوم در اصفهان
16 فروردین 1402
3.3/5 - (9 امتیاز)

 راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران بر خلاف عقیده و باور عده ای از افراد که کمی از این حوزه دورتر می باشند بسیار حساس و سخت می باشد . به واسطه ی داشتن جزییات و ریزه کاری ها که در این حوزه وجود دارد و با توجه به همه گیر و رقابتی شدن این حوزه این نکات و ریزه کاری ها از اهمیت بالایی برخوردار است .
اما اگر شما در ابتدا سخت گیری های لازم را به خود بگیرید با افتادن کسب و کار شما بر روی غلتک با داشتن یک برنامه مدیریتی روزانه می توانید به راحتی از پس کارها بربیایید و آن کار سخت و طاقت فرسا برای شما بسیار شیرین و سهل خواهد شد. و نکته ی بسیار مهمی که در این حوزه وجود دارد دلیل پر رونق بودن این رشته و شغل که یکی از شغل های پرسود تلقی می شود که همین سودآوری سبب شده تا سرمایه گذارن متعددی به این حوزه کشیده شوند پس از این حیث نیز برای شما بسیار مهم می باشد.
اگر بخواهیم مثالی عملی برای شما بزنیم راه اندازی رستوران از ابتدا همانند کاشت بذر و نهالی کوچک در زمین می باشد طبیعی است که در ابتدا این نهال به مراقبت و رسیدگی زیادی نیاز دارد ولی به محض بالغ شدن و بارور شدن آن وقت ثمر رسیدن تلاش شما می رسد و با خیالی آسوده از آن پس می توانید از سود آن بهره مند شوید.

داشتن پلن برنامه ریزی

بزرگی و کوچکی برای راه اندازی رستوران خیلی مهم نمی باشد و چیزی که اهمیت زیادی دارد و برای قدم اول به آن نیاز داریم داشتن برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای راه اندازی رستوران می باشد . اگر شما برای این کار از یک تیم مجرب کمک بگیرید شاید در ابتدای کار از هزینه ی گزاف آن پشیمان و ناراحت شوید ولی بد نیست بدانید که با این کار کسب و کار خود را بیمه نموده اید و در آینده اگر با مشکلی روبرو شوید به واسطه ی همین برنامه ریزی موفق می توانید به راحتی از پس مشکل خود برآیید و به سلامت از آن عبور خواهید کرد در آن موقع به تصمیم اولیه خود می بالید.
برای حفظ و مراقبت آن ، آنرا بیمه مینمائید پس قطعا برای راه اندازی رستوران موفق هم نیاز به یک بیمه گذاری صحیح است در ضمن اینکه شما با یک بار سرمایه گذاری صحیح و مراقبت و مدیریت راهبردی نه تنها یک عمر از رستوران خود سود بدست خواهید آورد بلکه این تازه شروع راه کسانی ست که به برندینگ و ایجاد شعبات متعدد می اندیشند .
حال برای اینکه حساسیت موضوع تا حدی مشهود گردد آنرا برای شما تا جای ممکن آنالیز می نمائیم تا اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهیم و متوجه شوید راه را بدون راهنما نپیمائید .

حتما بخوانید :   راه اندازی کنتاکی

راه اندازی رستوران1

مراحل راه اندازی رستوران

  1.  اولین قدم باید نوع رستوران خود را مشخص نمایید.
    جهت راه اندازی هرنوع رستوران اعم از ایرانی، فرانسوی، ایتالیایی، فست فود، دریایی، مکزیکی، مدیترانه ای، عربی، بین المللی مراحل متفاوتی را پیش رو خواهید داشت
  2. مکان رستوران امر بسیار مهمی می باشد
    انقدر مکان رستوران مهم است که حتی اگر بگوییم که موفقیت یا شکست رستوران به آن بستگی دارد حرف گزافی نزده ایم. بررسی رستوارن از لحاظ پرتردد بودن و یا نبودن آن، داشتن و یا نداشتن پارکینگ، حضور رقبا در نزدیکی آن و نکاتی از این دست برای این شاخه حائز اهمیت می باشد.
  3. نام رستوران مناسبی را انتخاب نمایید
    نام رستوران منعکس کننده تم و موقعیت رستوران است .پس در انتخاب آن تمام حواستان را به کار برید که معنایی متناسب با کسب شما نیز داشته باشد.
  4. نوشتن برنامه کسب و کار رستوران
    برای اینکه بتوانید مدیریت بودجه ای برای راه اندازی رستوران داشته باشید ،باید ابتدا نقشه کسب و کار خود را طراحی کنید تا بتوانید با توجه به بودجه هزینه راه اندازی رستوران را برآورد کنید.

  5. تامین بودجه
    این مرحله راه اندازی رستوران ، مرحله ای است که بیشتر افراد از راه اندازی رستوران منصرف می شوند.بودجه را می توانید از موسسات مالی، وام ، سرمایه گذار تامین کنید.
  6. درخواست مجوز های لازم
    اخذ بیشتر مجوزها برای راه اندازی رستوران هفته ها یا حتی ماه ها زمان می برد. پس به محض اینکه متوجه شدید بودجه لازم را دارید ، باید شروع به پرکردن کاغذهای اخذ مجوز از اتحادیه مربوطه کنید. که این امر بسیار مهم می باشد و اگر به دنبال این مرحله نروید چه بسا پس از راه اندازی تمام زحمات شما با پلمب مکانتان به باد می رود.
  7. دکوراسیون رستوران
    برای جذب مشتری باید از این نکته غافل نشوید و تمام حواس خود را برای این مرحله به کار گیرید.
  8. نوشتن منوی رستوران
    یک منوی خوب رستوران باید راحت خوانده بشود .و برای مشتری قابل فهم باشد اگر هم از غذاهای جدید می خواهید استفاده نمایید حتما توضیحاتی را برای مشتری جلوی منوی آن اضافه نمایید تا مشتری انتخاب درستی داشته باشد
  9. استخدام کارکنان رستوران
    هر چه به روزهای افتتاح رستوران نزدیک می شوید، باید بیشتردر فکر استخدام آشپزان و گارسنان باشید. باید بهترین فرد را برای هر پستی انتخاب کنید.
  10. تبلیغات رستوران
    تبلیغات برای یک رستوران تازه تاسیس شده مهمترین چیز است. اهمیت یک وب سایت خوب را برای رستوران نادیده نگیرید.
حتما بخوانید :   کافه رستوران سیار چیست؟

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و دریافت پیشنهادات ویژه شماره موبایل خود را ثبت نمایید ثبت شماره